Yhteystiedot

Sijaitsemme Aurinkolahdessa, Aurinkolahden uimarannan läheisyydessä osoitteessa: Solvikinkatu 11 A, 00990 Helsinki. Katso sijainti kartalta: http://bit.ly/1WGdAUO

Helpoiten pääset paikalle tulemalla metrolla Vuosaaren asemalle, josta on kymmenisen minuuttia kävellen Solvikinkadulle. Bussi 90 tulee noin minuutin ja bussi 819 noin viiden minuutin kävelymatkan päähän.

Ajanvaraukset suoraan kyseistä hoitopalvelua tarjoavalle henkilölle:

Kasvohoidoista ja muista kauneushoidoista voit kysyä Annelta numerosta 044 344 7832 tai sähköpostitse: aannelehtola@hotmail.fi.

Hoidon peruutus: Peruutathan ystävällisesti hoitoaikasi viimeistään 24 h aikaisemmin, kiitos! Peruuttamattomista hoitoajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.


Asiakasrekisterimme tietosuojaseloste (tiivistetty versio)

(T:mi Anne Heléne, 2186431-8, c/o T:mi Anne Heléne, Aurinkolahden puistotie 8 A 6, 00990 Helsinki.)

Yhteyshenkilö:

(Anne Lehtola-Valkeapää,+ 358 44 344 7832, aannelehtola@hotmail.fi)

Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologiföreningen i Finland ry:n jäsenyritykset käsittelevät työssään asiakkaidensa henkilötietoja. Asiakkaan antamien tietojen suojaaminen ja luottamus on kosmetologin toiminnan perusedellytys. Toukokuun 25. päivästä 2018 lukien sovellettavan uuden EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) johdosta henkilötietojen käsittely tapahtuu yllä mainitussa jäsenyrityksessä seuraavasti: Käytämme asiakastietoja ensisijaisesti asiakkuuden hoitamiseen ja asiakkaille viestimiseen.

Keräämme rekisteriin vain asiakkaan nimen, puhelinnumeron, maksutiedot (tarvittaessa), sekä asiakkuuteen liittyviä tietoja (mm. tapaamisajankohdat, myydyt palvelut, käyty viestintä asiakkaan kanssa esimerkiksi palveluita tai niiden markkinointia koskien). Tiedot kerätään asiakkaalta itseltään.

Rekisteriä pidetään sekä yrityksen tietokoneilla/palvelimilla että kirjallisessa asiakaskortistossa lukkojen takana. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisteriin on pääsy vain yrityksen henkilökunnalla, jonka tehtäviin kuuluu asiakastietojen käsittely. Tietoja säilötään asiakkuuden päättymisen jälkeen niin pitkään kuin lait ja säädökset velvoittavat.

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut tiedot sekä korjata mahdolliset virheet. Heillä on myös oikeus tietojen poistamiseen, tietojen siirtämiseen, käsittelyn rajoittamiseen sekä vastustaa heihin kohdistuvaa automaattista päätöksentekoa. Lisäksi kosmetologin asiakkaalla on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle siinä maassa, missä hänen vakituinen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty tietosuoja-asetuksen rikkominen on tapahtunut. Uutta tietosuojalakia koskevan ehdotuksen mukaan valvontaviranomaisena toimisi Tietosuojavaltuutettu, Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki, PL 800, 00521 Helsinki, puhelin 029 5666 700 ja sähköposti tietosuoja@om.fi, internetsivut, ks. http://tietosuoja.fi.

Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologiföreningen i Finland ry:n jäsenyritykset parantavat palveluitaan, tuotetarjontaansa ja digitaalisia kanaviaan jatkuvasti, mistä johtuen tähän selosteeseen saatetaan tehdä muutoksia aika ajoin. Mikäli selosteeseen tehdään muutoksia, kosmetologit antavat tiedon muutoksesta asiakkaalleen hoitolassa tai digitaalisella kanavallaan, mikäli sovellettava laki niin edellyttää. Pyydämmekin asiakasta tutustumaan selosteeseen jokaisen käynnin yhteydessä, jotta mahdolliset muutokset tulevat tietoon.

(Päivitetty 8.12.2021.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s