Tuotesarjat

Académie

Ranskalainen Académie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo aivan ensimmäisistä tuotteista saakka. Niistä jokainen on syntynyt Académien omien ‘kauneuden artesaanien’ luomina. Académien vahva tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät tuloksina jotka sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa.

EKOPHARMA Helsinki

Kotimainen EKOPHARMA Helsingin ammattikosmetiikkasarja saa elinvoimansa suomalaisista marjoista, joilla on koko kasvikunnan parhaat ravintoarvot iholle ja hiuksille. Marjojen lehti- ja marjauutteiden sekä siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat keramidit, peptidit ja vitamiinit prebioottien ja probioottien lisäksi. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho sekä hyvä siedettävyys.

Eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Naviterin omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Herttoniemessä.

EKOPHARMAlle myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti korostaa kriteereissään kotimaisuutta ja lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita. Animalian tuotesarjalle myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAn tuotteet ovat myös avainlipputuotteita.

Phytocéane

Ranskan Smaragdirannikon sydämessä sijaitsevasta Bretagnesta on kautta aikojen lähdetty matkaamaan maailman merille. Näiden seikkailujen inspiroimana Phytocéane-tuotteille luotiin ainutlaatuiset, ihoa hellivät koostumukset ihanien merellisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmistä – tuoden maailman merten jalokivet ihollesi!

Phytocéane on sitoutunut kestävään kehitykseen ja valtamerien suojeluun sekä niiden monimuotoisuuden tukemiseen. Siksi se on kehittänyt merkittävän ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineilleen omissa kasvatusaltaissa. Ainutlaatuiset raaka-aineet myös valitaan huolella ja niiden toimivuus testataan ekologisesti laboratorio-olosuhteissa.

Restylane

11999026_1018443878177765_2388529508887357040_n

Haluaisitko keventää ilmettäsi? Toivoisitko tuntevasi peilistä kurkistavan raikkaan nuorekkaan naisen? Kelpaisiko kasvojen kohennus kasvonpiirteitäsi ja kasvojen “luonnettasi” muuttamatta?

Injektiohoitoina annettava täyteaine ja Restylane antavat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei ole pysyvä.

Restylane on turvallinen, ihon alle injektoitava hyaluronihapposeos. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä tämän vuoksi aiheuta allergioita tai herkistymisreaktioita. Lisäksi sen rakenne muistuttaa pitkälti ihon oman hyaluronihapon rakennetta.

KYSE EI OLE MUUTTAMISESTA!

Ikääntyessä muun muassa hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Ihon oman hyaluronihapon vähentyminen näkyy ikääntymisen merkkeinä: juonteina, ryppyinä ja ihon veltostumisena. Kun ihon alle pistetään hyaluronihapposeosta, rypyt ja juonteet häviävät, koska ihonalaiskudosten tilavuus kasvaa. Piirteet napakoituvat ja iho kiinteytyy.

Injektiohoidot juonteiden ja ryppyjen tasoitukseen sekä huulten täyteläistämiseen:

Restylane/Perlane 1ml 350,-

Restylane Vital 1ml 250,-

Restylane Kysse 1ml 380,-

(Restylane Kysse parantaa huulten muotoa lisäämällä huulten täyteläisyyttä ja korostamalla huulen rajoja. Lopputulos on tasapainoinen ja luonnollinen.)

1ml ampulli riittää yleensä yhden alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.

Meiltä saatavat täyteainehoidot toteuttaa luotettava, yli kymmenen vuoden kokemuksen injektiohoidoista omaava sairaanhoitajakosmetologi Virva Tilhé.

Tarkempi hinta-arvio ja hoito suunnitellaan hoitajan kanssa, mutta jokainen konsultaatiokäynti on aina ilmainen!

Biorevitalisaatiohoidot

Biorevitalisaatiolla ihosi elvytetään hyaluronihappoinjektioilla tehokkaasti ihon sarveiskerrosta syvemmältä niin, että kollageeni ja elastiini uusiutuu. Ihosi saa tällöin kosteutta ja ravintoa, jolloin sen väri tasoittuu ja rakenne kiinteytyy.

Hoidossa sairaanhoitajakosmetologimme pistää ihoon n. 0,5 – 1,0 mm syvyyteen (riippuen ihon paksuudesta) ihoa täyttävää hyaluronihappoa.

Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet

Hinta:

Kasvojen & kaulan alue: 150€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta muuten 160€.

Kasvot, kaula & dekoltee: 200€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta muuten 220€.

Hoitosarjan lukumäärä ja tiheys on aina henkilökohtainen, joka riippuu  hoidettavan asiakkaan tarpeista ja räätälöidään henkilökohtaisesti.

MUISTATHAN: HOITOLASTAMME SAAT MUKAASI LAADUKKAIDEN HOITOTUOTTEIDEN LISÄKSI AINA AMMATTITAITOISEN OPASTUKSEN TUOTTEIDEN KÄYTTÖÖN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s