Tuotesarjat

 

11999026_1018443878177765_2388529508887357040_n

Haluaisitko keventää ilmettäsi? Toivoisitko tuntevasi peilistä kurkistavan raikkaan nuorekkaan naisen? Kelpaisiko kasvojen kohennus kasvonpiirteitäsi ja kasvojen “luonnettasi” muuttamatta?

Injektiohoitoina annettava täyteaine ja Restylane antavat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei ole pysyvä.

Restylane on turvallinen, ihon alle injektoitava hyaluronihapposeos. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä tämän vuoksi aiheuta allergioita tai herkistymisreaktioita. Lisäksi sen rakenne muistuttaa pitkälti ihon oman hyaluronihapon rakennetta.

KYSE EI OLE MUUTTAMISESTA!

Ikääntyessä muun muassa hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Ihon oman hyaluronihapon vähentyminen näkyy ikääntymisen merkkeinä: juonteina, ryppyinä ja ihon veltostumisena. Kun ihon alle pistetään hyaluronihapposeosta, rypyt ja juonteet häviävät, koska ihonalaiskudosten tilavuus kasvaa. Piirteet napakoituvat ja iho kiinteytyy.

Injektiohoidot juonteiden ja ryppyjen tasoitukseen sekä huulten täyteläistämiseen:

Restylane/Perlane 1ml 350,-

Restylane Vital 1ml 250,-

Juviderm Volift 1ml 380,-

Juviderm Voluma 1ml 380,-

1ml ampulli riittää yleensä yhden alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.

Meiltä saatavat täyteainehoidot toteuttaa luotettava, kymmenvuotisen kokemuksen injektiohoidoista omaava sairaanhoitajakosmetologi Virva Tilhé.

Tarkempi hinta-arvio ja hoito suunnitellaan hoitajan kanssa, mutta jokainen konsultaatiokäynti on aina ilmainen!

Biorevitalisaatiohoidot

Biorevitalisaatiolla ihosi elvytetään hyaluronihappoinjektioilla tehokkaasti ihon sarveiskerrosta syvemmältä niin, että kollageeni ja elastiini uusiutuu. Ihosi saa tällöin kosteutta ja ravintoa, jolloin sen väri tasoittuu ja rakenne kiinteytyy.

Hoidossa sairaanhoitajakosmetologimme pistää ihoon n. 0,5 – 1,0 mm syvyyteen (riippuen ihon paksuudesta) ihoa täyttävää hyaluronihappoa.

Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet

Hinta: 150€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta muuten 160€.

Hoitosarjan lukumäärä ja tiheys on aina henkilökohtainen, joka riippuu  hoidettavan asiakkaan tarpeista ja räätälöidään henkilökohtaisesti.

Académie

Ranskalainen Académie Scientifique de Beauté -ammattikosmetiikkasarja on tarjonnut osaamistaan kauneudenhoitoalalle vuodesta 1890 lähtien.

Académie Scientifique de Beauté tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja hoitoja ihon kauneuden saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. Aktiiviainepitoisuudet ovat erittäin korkeita, jolloin kotihoidon vaikutukset ovat nähtävillä nopeasti ja tulokset pysyvät iholla pitkään. Korkealaatuiset ainesosat on valittu huolella parhaan mahdollisen puhtauden ja tehokkuuden takaamiseksi: valikoimassa on mm. parabeenittomia sekä hajustamattomia tuotteita.

Visage

ACADÉMIE VISAGE

Monipuolista hoitoa erilaisille ihoille ja ikääntymisen eri vaiheisiin.

Visage-kokonaisuudessa on kaikille ihotyypeille ja ikääntymisen eri vaiheisiin sopivia kotihoitotuotteita, ampulleja, hoitoja sekä erikoiskasvohoitoja.

Dermacte

ACADÈMIE DERM ACTE

Kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian yhdistelmä.

High tech -kosmetiikka tuo huomisen mahdollisuudet ihollesi jo tänään. Ultratehokkaita aktiiviaineita sisältävät Expert-hoidot ja high tech -tuotteet heille, joille perinteinen kosmetiikka ei riitä.

Bielenda Professional

Bielenda Professional on saanut inspiraationsa luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä. Se onkin kotimaansa Puolan suosituin hoitolasarja, jonka tuotekehityksessä luonnon tehoaineet yhdistyvät huipputeknologiaan.

Tämän sydämellisen perheyrityksen intohimo ihonhoitoa kohtaan näkyy mm. jatkuvassa tuotekehityksessä: uusia mielenkiintoisia hoitoja ja hoitotuotteita lanseerataan säännöllisesti. Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan Bielendan omassa laboratoriossa Krakovassa.

Dr. Spiller

Haluatko helliä ihoasi laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla, jotka tukevat ihon omia toimintoja ja pyrkivät ylläpitämään ihon omaa tasapainoa? Dr. Spillerin 50 vuoden kokemus ammattikosmetiikan alalta sekä tuotteiden tinkimätön laaduntarkkailu takaa raakamateriaalien puhtauden ja laadukkuuden.

10444789_538520516253648_2304328074710524318_n (2)19_cec8c80f68fa7c4dba1f2ff5dd80b075_5

 

Dr Spillerin ammattikosmetiikkasarjassa käytetään ensisijaisesti luonnollisia raaka-aineita. Olennaista tuotteissa on kosteuttaminen – molekyylirakenteensa ansiosta ne imeytyvät erityisen hyvin. Tinkimätön laadun tarkkailu takaa raaka-aineiden puhtauden, joten tuotteet sopivat mainiosti myös herkkäihoisille ja allergioihin taipuvaisille!

Hoitolastamme saat mukaasi laadukkaiden hoitotuotteiden lisäksi myös ammattitaitoisen opastuksen tuotteiden käyttöön!

Phytocéane

13936718_10154360852437459_1932016269_n

Ranskan Smaragdirannikon sydämessä on pieni Saint Malon kaupunki, jonka suojaisesta satamasta on kautta aikojen lähdetty matkaamaan maailman merille. Phytocéane syntyi noiden seikkailujen inspiroimana, ja on nykyään maailman johtava merellinen ammattilaissarja!

Kestävän kehityksen periaatteita kunnioittavan Phytocéanen tehokkaat tuotteet tuoksuvat raikkaalle ja tuovat maailman meret lähelle käyttäjää. Tuotteet viestivät käyttäjälleen puhtautta, luontoa ja rentoutusta. Ainutlaatuiset raaka-aineet valitaan huolella ja niiden toimivuus testataan ekologisesti laboratorio-olosuhteissa.

Phytocéane on kehittänyt edistyksellisiä ekologisia kasvatus- ja viljelymenetelmiä, jotka suojelevat maailman meriä ja niiden monimuotoisuutta. Uudistuksellinen sarja on edelläkävijä monien raaka-aineiden käytössä ja tuokin maailman merten ainutlaatuiset jalokivet lähelle sinua!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s