Tuotesarjat

11999026_1018443878177765_2388529508887357040_n

Haluaisitko keventää ilmettäsi? Toivoisitko tuntevasi peilistä kurkistavan raikkaan nuorekkaan naisen? Kelpaisiko kasvojen kohennus kasvonpiirteitäsi ja kasvojen “luonnettasi” muuttamatta?

Injektiohoitoina annettava täyteaine ja Restylane antavat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei ole pysyvä.

Restylane on turvallinen, ihon alle injektoitava hyaluronihapposeos. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä tämän vuoksi aiheuta allergioita tai herkistymisreaktioita. Lisäksi sen rakenne muistuttaa pitkälti ihon oman hyaluronihapon rakennetta.

KYSE EI OLE MUUTTAMISESTA!

Ikääntyessä muun muassa hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Ihon oman hyaluronihapon vähentyminen näkyy ikääntymisen merkkeinä: juonteina, ryppyinä ja ihon veltostumisena. Kun ihon alle pistetään hyaluronihapposeosta, rypyt ja juonteet häviävät, koska ihonalaiskudosten tilavuus kasvaa. Piirteet napakoituvat ja iho kiinteytyy.

Injektiohoidot juonteiden ja ryppyjen tasoitukseen sekä huulten täyteläistämiseen:

Restylane/Perlane 1ml 350,-

Restylane Vital 1ml 250,-

Juviderm Volift 1ml 380,-

Juviderm Voluma 1ml 380,-

1ml ampulli riittää yleensä yhden alueen keskisuurten juonteiden hoitoon.

Meiltä saatavat täyteainehoidot toteuttaa luotettava, kymmenvuotisen kokemuksen injektiohoidoista omaava sairaanhoitajakosmetologi Virva Tilhé.

Tarkempi hinta-arvio ja hoito suunnitellaan hoitajan kanssa, mutta jokainen konsultaatiokäynti on aina ilmainen!

Biorevitalisaatiohoidot

Biorevitalisaatiolla ihosi elvytetään hyaluronihappoinjektioilla tehokkaasti ihon sarveiskerrosta syvemmältä niin, että kollageeni ja elastiini uusiutuu. Ihosi saa tällöin kosteutta ja ravintoa, jolloin sen väri tasoittuu ja rakenne kiinteytyy.

Hoidossa sairaanhoitajakosmetologimme pistää ihoon n. 0,5 – 1,0 mm syvyyteen (riippuen ihon paksuudesta) ihoa täyttävää hyaluronihappoa.

Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet

Hinta: 150€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta muuten 160€.

Hoitosarjan lukumäärä ja tiheys on aina henkilökohtainen, joka riippuu  hoidettavan asiakkaan tarpeista ja räätälöidään henkilökohtaisesti.

Académie

Ranskalainen Académie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo aivan ensimmäisistä tuotteista saakka. Niistä jokainen on syntynyt Académien omien kauneuden artesaanien luomina.

Académien vahva tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät tuloksina jotka sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa. Tuotteiden lisäksi kosmetologin tekemät erikoishoidot sisältävät mm. hedelmähappoja, vitamiineja, entsyymejä ja kasvien kantasolu-uutteita, joiden kaunistavat vaikutukset näkyvät heti.

ACADÈMIE DERM ACTE

DERM ACTE yhdistää kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian tarjoten vaativalle iholle uudenlaista tehokkuutta.

Dermokosmetiikkatuotteissa vaikuttavat lääketieteestäkin tutut tehoaineet, kuten hyaluronihappo, vitamiinit, AHA, BHA ja PHA. Tehokkaat aktiiviaineet on viety alle mikrometrin kokoisiin kapseleihin, jotka imeytyvät syvälle ja vaikuttavat pitkään.

DERM ACTE -tuotteet sopivat erityisesti kaikille kosteusköyhille ja ikääntyneille ihoille. Ne tarjoavat myös erinomaisen hoivan mesoterapia-, pistos- laser- ja happohoitojen jälkeen.

Bielenda Professional

Bielenda Professional on saanut inspiraationsa luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä. Se onkin kotimaansa Puolan suosituin hoitolasarja, jonka tuotekehityksessä luonnon tehoaineet yhdistyvät huipputeknologiaan.

Tämän sydämellisen perheyrityksen intohimo ihonhoitoa kohtaan näkyy mm. jatkuvassa tuotekehityksessä: uusia mielenkiintoisia hoitoja ja hoitotuotteita lanseerataan säännöllisesti. Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan Bielendan omassa laboratoriossa Krakovassa.

Phytocéane

Ranskan Smaragdirannikon sydämessä sijaitsevasta Bretagnesta on kautta aikojen lähdetty matkaamaan maailman merille. Näiden seikkailujen inspiroimana Phytocéane-tuotteille luotiin ainutlaatuiset, ihoa hellivät koostumukset ihanien merellisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmistä – tuoden maailman merten jalokivet ihollesi!

Phytocéane on sitoutunut kestävään kehitykseen ja valtamerien suojeluun sekä niiden monimuotoisuuden tukemiseen. Siksi se on kehittänyt merkittävän ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineilleen omissa kasvatusaltaissa. Ainutlaatuiset raaka-aineet myös valitaan huolella ja niiden toimivuus testataan ekologisesti laboratorio-olosuhteissa.

Hoitolastamme saat mukaasi laadukkaiden hoitotuotteiden lisäksi myös ammattitaitoisen opastuksen tuotteiden käyttöön!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s